Ring 2 WiFi Video Deurbel

De Ring 2 is de opvolger van de Ring WiFi video deurbel en is uitgebreid met nieuwe functies. Zo beschikt de Ring 2 over Full HD beeldresolutie, een verwisselbare accu en verbeterde bewegingsdetectie. Voortaan beantwoordt u de deurbel gewoon via de app en hoeft u nooit meer een bezoeker te missen.
Fabrikant: RING
Beschikbaarheid:: Op voorraad
GTIN: 842861100389
Leveringsdatum: 1-2 days
€209,00

Eigenschappen Ring 2 WiFi video deurbel

- Deurbel beantwoorden via app
- 180 graden Full HD-beeld en goede geluidskwaliteit
- Infrarood nachtzicht
- Geavanceerde bewegingssensor
- Ring app voor iOS 8+, Android 4.0+ en Windows 10
- Werkt op verwisselbare oplaadbare batterij
- Ook aan te sluiten op huidige bekabeling
- 8-24 VAC (Adapter niet meegeleverd)
- Werkt met WiFi (2,4 GHz)
- Geleverd met twee covers (donkerbruin en zilverkleurig)
- Afmeting: 12.83cm x 6.35cm x 2.74cm

Videodeurbel met Full HD camera

Met Ring 2 kunt U uw deurbel altijd beantwoorden via uw smartphone of tablet, of u nu thuis bent of niet. De video deurbel beschikt over een Full HD camera (1080p) en biedt daarmee een nog hogere beeldkwaliteit dan de vorige Ring. De videobeelden worden via internet naar de app op uw mobiele apparaat gestreamd zodat u via de app met uw bezoeker kunt communiceren.

Verwisselbare accu
Nieuw aan Ring 2 is de verwisselbare accu. Waar de vorige Ring nog via een USB-kabel moest worden opgeladen, kunt u de accu van de Ring 2 eenvoudig vervangen zonder dat u de deurbel hoeft los te koppelen. U kan de Ring 2 ook bekabeld aansluiten.

Bewegingssensor
De Full HD camera van de Ring 2 filmt in een hoek van 180 graden en beschikt over een bewegingssensor, zodat u op de hoogte wordt gesteld als er voor uw deur activiteit wordt gedetecteerd. De geïntegreerde bewegingssensor kan zo ingesteld worden dat hij alleen meldingen verstuurt voor bepaalde zones.

Eenvoudige installatie
De installatie van de Ring 2 video-deurbel is zeer eenvoudig. U kunt ervoor kiezen om de bel te laten werken via de meegeleverde accu of aan te sluiten op de bestaande deurbel-bekabeling. De montageplaat is met de meegeleverde schroeven op bijna elk oppervlak te bevestigen en heeft een verwisselbare cover (wit of zwart). Vervolgens installeert u de Ring app op uw tablet of smartphone en configureert u de Ring 2 volledig naar wens .

 

 

Inhoud verpakking

  • Ring 2 video deurbel
  • Micro USB-oplaadkabel
  • Montagemateriaal
  • 2 verwisselbare covers (donkerbruin en zilverkleurig)
  • Oplaadbare accu
  • Handleiding